سردخانه بالا صفر 

سردخانه/سردخانه بالای صفر معمولا در صنعت و کشاورزی و جهت نگهداری ، میوه جات ، صیفی جات ، سبزیجات ، پیش سردکن های کشتارگاه ها و هرگونه محصولاتی که به این دما نیاز دارند استفاده می شود.

به عبارت دیگر محیطی جهت نگهداری محصولات متفاوت که دمای صفر درجه به بالا نیاز دارند برای مدت زمان های مختلف را سردخانه بالا صفر می گویند.

انواع سرد خانه بالا صفر

  1. سرد خانه ای که با گاز فریون کار می کند.
  2. سرد خانه ای که یا گاز آمونیاک NH3 کار می کند.

سرد خانه بالا صفر آمونیاکی (NH3) :

برای سرد خانه هایی که با متراژ و فضایی بالا جهت نگهداری و انبار کردن محصولات با تناژهایی بالای ۲۵۰۰ تن به بالا احداث می گردد و گاز آمونیاک (NH3) برای موجود زنده یا انسان مضر بوده و احتمال خفگی را دارد.

به همین منظور با احتیاط کامل و نیروهای کارآمد و تخصصی راهبری و اپراتوری می گردد و اجرا و محاسبات مخصوص به خود را دارد که این شرکت توانایی کامل محاسبه، طراحی و اجرا را دارد.

مزایای سرد خانه آمونیاکی:

  • از مزایای سرد خانه آمونیاکی داشتن موتورخانه مرکزی بوده برای کل سالن ها و راهبردی در یک مجموعه اداره می گردد.
  • یکی دیگر از محاسن آن، عمر طولانی و اصطحکاک کم بوده است.

سرد خانه بالا صفر فریون:

برای تمامی محصولات می توان از سیستم فریون استفاده نموده و راهبری ساده و راحتی دارد و در زمان خرابی به راحتی رفع عیب می گردد.

((صنایع برودتی فریج شاپ کلیه محاسبات و طراحی را برای سیستم های فریون و آمونیاک مشاوره رایگان انجام میدهد))

فرآیند و نحوه احداث :

سرد خانه های فریونی و آمونیاکی برای احداث نیاز به زمین مناسب، فندانسیون و سوله مناسب را آماده داشته باشند.

سپس بر اساس داشته ها تعداد سالن ها و تناژ متناسب با درخواست، بهترین مورد قابل استفاده را ارائه، سپس بدنه را با ساندویچ پانل نصب کرده و بعد ماشین آلات برودتی و تابلو برق را طبق نقشه های این شرکت اجرایی شده و بعد از تست فشار و شارژ گاز و روغنی سیستم (فریونی یا آمونیاکی) آماده استفاده است.

محصولات که باید در سردخانه بالا صفر نگهداری شوند :

لبنبات، شیر، ماست، دوغ، سردکن کشتارگاه ها، رستوران ها، غذاخوری ها، کشاورزان جهت محصولات باغی و گلخانه ای و …

صنایع برودتی فریج شاپ آمادگی ساخت و اجرا هرگونه سردخانه بالا صفر از تناژ یک تن الی ده هزار تن به بیشتر را با تجهیزات فریونی و تجهیزات آمونیاکی را در هر نقطه از کشور و خارج از کشور را دارد.

صنایع برودتی فریج شاپ (سردخانه، چیلر ، یخساز، شیرسردکن)

صنایع برودتی فریج شاپ چیلر  (سردخانه، چیلر ، یخساز، شیرسردکن) :مشاوره ، طراحی و ساخت کلیه سیستم های فریونی، ( تعمیرات و نگهداری)

فروش ملزومات سردخانه ، چیلر و سیستمهای فریونی

کمپرسورهای پیستونی_ اسکرول- روتاری

کندانسورهای هوایی و آبی در ظرفیتهای مختلف

اواپراتور هوایی و آبی

لوله های مسی از سایز 1/4 تا  1/8 2

اتصالات مسی،

کپسولهای مبرد( R22، R134, R11 )

سردخانه صنعتی فریج شاپ

سردخانه های صنعتی فریج شاپ مجموعه ساختمان و تأسیساتی است که در آن، شرایط لازم برای نگهداری محصولات کشاورزی، مواد غذایی و دیگر مواد یا کالاهای فاسدشدنی از نظر دما، رطوبت نسبی و … به طور مصنوعی تأمین می‌شود.

سردخانه صنعتی فریج شاپ

ساخت سردخانه صنعتی زیر صفر و بالای صفرمی‌تواند دارای سالن‌های یک مداره (یکی از دو حالت بالای صفر یا زیر صفر) و دو مداره (هر دو حالت بالای صفر و زیر صفر) باشد

. سردخانه های تولیدی فریج شاپ با توجه به نیاز با مبردهای آمونیاک و فریون و کاربری زیر صفر و بالای صفر و یا دومنظوره بصورت ثابت و متحرک طراحی و ساخته می شوند.

ساخت سردخانه بالای صفر

سردخانه بالای صفر فریج شاپ را سردخانه های کوتاه مدت یا بلند مدت نیز مینامند.

دمای نگهداری سردخانه بالای صفر از ۱+ الی ۴+ درجه سانتیگراد میباشد.

در کلد هاوس های بالای صفر فریج شاپ درجه برای نگهداری کوتاه مدت محصول تا دمایی بالاتر از نقطه اتجمادش سرد و نگهداری میشود.

کلد هاوس های کوتاه مدت فریج شاپ معمولا با وارد نمودن تدریجی محصول و تعویض سریع آن همراه است.

و بر اساس نوع محصول زمان نگهداری، از یکی دو روز تا یک هفته یا بیشتر تغییر میکند ولی به ندرت از ۱۵ روز تجاوز میکند.

نگهداری بلند مدت در انباره های تجاری (کلد باکسهای عمومی) انجام میشود.

در این مورد نیز زمان نگهداری محصول به نوع و شرایط ورودی محصول بستگی دارد.

محصولات قابل نگهداری در کلد هاوس بالای صفر شامل:

سبزیجات – میوه – صیفی جات – مواد لبنی – گل و گیاه – دارو و … میباشد.

ساخت سردخانه زیر صفر

کلد هاوس زیر صفر را سردخانه انجماد مینامند.

در کلد هاوس زیر صفر، محصول منجمد و در دمای ما بین ۱۲- تا ۲۳- درجه سانتیگراد نگهداری میشود (سردخانه زیر صفر با دمای ۱۸ بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد)

محصولات قابل نگهداری  شامل:

گوشت منجمد – مرغ منجمد – ماهی منجمد – سبزیجات منجمد – صیفی جات منجمد و … میباشد.

صنایع برودتی، ساخت سردخانه دو مداره فریج شاپ

صنایع برودتی،سردخانه ایست که قابلیت عملکرد هر دو حالت سردخانه زیر صفر وسردخانه بالای صفر را داراست.

در سردخانه دومداره باید توجه داشت بایستی پس از تخلیه سردخانه (بالای صفر یا زیر صفر) در یکی از این حالات و تغییر به حالت دیگر (بالای صفر یا زیر صفر) اتاق سردخانه را با مواد نانو ضدعفونی و شستشو کرد.

که پس از بارگیری مجدد باعث بو گرفتن محصول جدید نشود.

نگهداری محصولات مختلف در شرایط بهینه، نیاز به سردخانه های مجزایی دارد که از نظر اقتصادی امکان پذیر نیست.

ساخت پیش سردکن فریج شاپ

پیش سردکن فضایی است که محصول در دمایی بالاتر (معمولا دمای محیط یا کشتارگاه) وارد آن میشود.

و بایستی با سرعت هرچه بیشتر تا دمای نگهداری سرد شود.

تبرید و سردخانه صنعتی

تبريد  سردخانه چیست ؟

صنایع برودتی، تبريد عبارت است از جذب حرارت از یک سیال و دفع آن به سیال دیگر (سیال می تواند هوا یا آب ویا هر نوع گاز یا مایع دیگر باشد)می باشد .

در کلیه سیستمهای تبريد حفظ سرما مستلزم جذب حرارت از موادی با درجه حرارت کمتر و خارج کردن این حرارت به محیطی با درجه حرارت بالاتر می باشد.

تمام سیستم های تبريد  تراكمی كه جهت ایجاد سرما بكار گرفته می شوند از چهار قسمت اصلی تشكیل    شده اند. این چهار قسمت عبارتند از

1- كمپرسور ،2- كندانسور، 3-شیر انبساط و4- اواپراتور.در  در لیه سیستمهای تبريد تراکمی از وجود یک نوع ماده سرمازا (مبرد) در یک مدار بسته نفوذناپذیر استفاده می شود.

در این سیستمها عمل سرد کردن به طور پیوسته و متوالی انجام می گیرد(تکرار یک سری عملیات یکنواخت را یک سیکل می نامند).

تمام سرد کننده ها بر اساس یک سیکل معین عمل میکنند. در سردکردن با عملیات مکانیکی از یک کمپرسور برای متراکم کردن گازمبرد استفاده می شود.

و به این ترتیب سیکل حاصله را سیکل تراکمی و گاهی سیکل تراکم تبخیری می نامند

.در كمپرسور فشار گاز مبرد بالا   می رود و این اختلاف فشار بین ورود و خروج گاز كمپرسور باعث حركت گاز مبرد در داخل سیستم می شود .

كندانسور وسیله ای است كه گاز خروجی از كمپرسور را كه دارای دما و فشار بالا می باشد به مایع تبدیل می كند و دمای آنرا كاهش می دهد .

شیر انبساط مایع مبرد خروجی از كندانسور را به صورت پودر تبدیل می كند . اواپراتور وسیله ای است.

كه پودر حاصل از وسیله انبساطی را بصورت تبخیر كامل و حالت گازی تبدیل  می كند .

شكل زیر اجزای  یك سیستم تبرید نشان می دهد.

سیستم چیلر تراکمی:

صنایع برودتی، در کلیه سیستم های چیلر تراکمی از وجود یک نوع ماده سرمازا (مبرد) در یک مدار بسته نفوذناپذیر استفاده می شود.

در این سیستمها عمل سرد کردن به طور پیوسته و متوالی انجام می گیرد (تکرار یک سری عملیات یکنواخت را یک سیکل می نامند).

تمام چیلر بر اساس یک سیکل معین عمل میکنند. در سردکردن با عملیات مکانیکی از یک کمپرسور برای متراکم کردن گازی استفاده می شود.

و به این ترتیب سیکل حاصله را سیکل تراکمی و گاهی سیکل تراکم تبخیری می نامند.

بکار بردن نام چیلر تبخیری به این علت است که عمل تراکم بخار وتبدیل آن به مایع سرمازا بوسیله کمپرسور و کندانسور انجام می گردد.

و به این ترتیب انتقال انرژی حرارتی حاصل می شود.

ماده سرما زا در یک قسمت از سیکل حرارت محیط خود را جذب کرده و در قسمت دیگر آن را دفع می کند .

به عبارت دیگر کمپرسور گاز سرمازا را در وضعیتی قرار می دهد که حرارتی را که قبلا و از محیطی با فشار کم جذب کرده بود پس بدهد.

چون کمپرسور حرارت را از محیطی به محیط دیگر انتقال می دهد به آن پمپ حرارتی نیز می گویند.

یک سیستم سرد کننده از یک قسمت فشار قوی و یک قسمت فشار ضعیف تشکیل شده است.

که حرارت از سمت فشار ضعیف گرفته می شود و در سمت فشار قوی دفع می شود

قسمت فشار ضعیف:

در سیکل ماده مبرد یک دوره (سیکل کامل) را مرتبا تکرار می نماید .

به این ترتیب که از شیر انبساط حرکت کرده و به طرف اواپراتور می رود و بعد از طریق لوله مکش کمپرسور به کمپرسور می رود.

از شیر انبساط تا ورودی کمپرسور را قسمت فشار ضعیف گویند مقدار فشار این قسمت به نوع سیستم و دمای ورودی اواپراتور و محیط سرد بستگی کا مل دارد.

بایستی در نظر داشت فشار از خروجی شیر انبساط تا کمپرسور ثابت است و این قسمت را قسمت با فشار پا یین یا قسمت فشار ضعیف سیستم می نامند.

و چون اواپراتور به تنهایی مهمترین قسمت از فشار پایین است به این سبب اصطلاح فشار پایین یا ضعیف اغلب به کویل اواپراتور اطاق مشود.

فشار در قسمت پایین گاهی اوقات فشار عقب نیز نامیده می شود .

قسمت فشار زیاد:
کمپرسور- لوله خروج گاز از کمپرسور- کندانسور- مخزن مایع مبرد و لوله حامل مایع مبرد که قسمت با قیمانده از سیستم تبريد می باشد.

به نام قسمت فشار زیاد نامیده می شود.

محصول پس از رسیدن به آن دما از آنجا خارج و برای نگهداری در سردخانه در سالن نگهداری قرار میگیرد.

جابجا کردن محصول در طول زمان سردکن، تأثیر شدیدی در کیفیت نهایی و عمر محصول دارد.